Overzicht externe activiteiten

Overzicht externe activiteiten

Het Netwerk Goed Boeren biedt een platform voor kennis en inspiratie op het gebied van natuurinclusieve landbouw en bijbehorende verdienmodellen. Hieronder staan activiteiten over natuurinclusieve landbouw die door andere organisaties zijn georganiseerd. Meld je nu aan voor een van de vele activiteiten.

Demonstratiebedrijf Tuinderij de Es: rondleiding

(Organisator: extern)

Datum: 25 september 2022

Tuinderij de Es kijkt terug op mooie eerste ´demo-activiteiten’ waarin ze met elkaar, boeren en tuinders, willen leren op het gebied van een goede bodem, biodiversiteit en minder uitstoot. Op 10 juli vond de eerste rondleiding langs de experimenten en een bodemworkshop plaats, op 25 september aanstaande staat een rondleiding gepland bij Tuinderij de Es, het Kruidenrijk en plantenkwekerij Joost Sterke.

Aanmelden kan via tuindees.nl

Inspiratiebedrijf De Stoerderij: Farmwalks (Organisator: extern)

Datum: 9 en 23 september 2022

De Stoerderij organiseert dit najaar een aantal inspiratiebijeenkomsten. De bijeenkomsten bestaan uit een theoretisch deel en een farmwalk. Hoofdthema’s zijn de inpassing van een natuurinclusieve bedrijfsvoering en het ontwikkelen van landschapselementen. Tevens komen aan bod: waterbuffels houden als alternatief voor koeien en het vermarkten van eigen producten (verdienmodel).

De Farmwalks zijn van 13:30 tot 16:00 uur. Meld je aan destoerderij.nl

Inspiratiebedrijf Hillekens Hoeve: Open dag (Organisator: extern)

Datum: 15 oktober 2022

De familie Verhulst viert hun 5-jarig Biologisch jubileum onder het thema “Van Koetje tot Toetje”. Op 15 oktober houden zij een open dag om dit te vieren, waarbij iedereen welkom is.

Houd voor meer informatie Hillekenshoeve.nl in de gaten.

Aanmelden activiteit

Organiseer of ken jij een activiteit in Brabant, gericht op natuurinclusieve landbouw? Deel deze met ons via info@goedboeren.nl!

Wil je lid worden van het netwerk? Of wil je meer weten over het bedrijfsbezoek?