Webinar: Digitaal bedrijfsbezoek Tuinderij de Es

Nieuws | Thema: Bedrijfsbezoek

26 april 2021

Webinar | Digitaal bedrijfsbezoek Tuinderij de Es

Tuinderij de Es is een begrip in Brabant. Op de biologische tuinderij in Haaren wordt al 40 jaar gewerkt met veel aandacht voor natuurlijke processen en een gezonde bodem. Daarbij richt Tuinderij de Es zich nadrukkelijk op directe verkoop aan de consument.

Het Netwerk Goed Boeren organiseerde op 25 maart 2021 een online bedrijfsbezoek aan Tuinderij de Es. Eigenaar Bart Pijnenburg vertelde tijdens het webinar over zijn ervaringen, de relatie met zijn klanten en hoe meerwaarde ontstaat door de consument mee te nemen in het verhaal van tuinderij.

Tuinderij de Es

Ondernemers Bart Pijnenburg en Daniëlla de Winter runnen sinds 2012 de tuinderij. De basis van het bedrijf is de gezamenlijke visie om op een natuurinclusieve manier gezond en lekker voedsel te produceren. De tuinderij is uitgegroeid tot een multifunctioneel bedrijf met directe verkoop aan de consument via de eigen winkel, daarnaast staat Tuinderij de Es wekelijks op de biologische markt in Den Bosch.

Tuinderij de Es zoekt op allerlei manieren actief naar verbinding met de omgeving. Zo is er ook een zorgtak en ze organiseren sinds 2015 jaarlijks het Food Festival de Es. Door de korte keten afzet en direct contact met de consument is er veel aandacht voor de wens van de klant en de vraag uit de maatschappij.

Tags:

Blijf op de hoogte van het
Netwerk Goed Boeren!