Brief naar de provincie over verkiezingen
Vanuit de wens om bij te dragen aan de landbouwtransitie denken wij graag met u mee over het provinciaal landbouw- en voedselbeleid. Lees de brief die wij na de verkiezingen stuurde naar alle Statenleden. 

Bedrijfsbezoek ‘Natuur- en landschapselementen’
Op 21 maart 2019 was er een excursie ‘Natuur- en landschapselementen’ op de Hillekenshoeve in Etten-Leur. Lees het verslag.

Excursie Schiermonnikoog

Symposium
Op 3 april vond op het Provinciehuis in Den Bosch het symposium ‘natuurinclusieve landbouw in Brabant’ plaats, georganiseerd door het netwerk Goed Boeren en de Brabantse Milieufederatie. Het doel van de bijeenkomst was te verkennen wat natuurinclusieve landbouw inhoudt, wat daarvoor nodig is, en wat de mogelijkheden hiervoor in Brabant zijn. Lees het verslag.

Excursie Statenleden op 15 juni
Alle Statenleden waren uitgenodigd voor een werkbezoek aan twee mooie boerenbedrijven. We bezochten hierbij het biologische varkensbedrijf de Beukentuin van Arno en Ghislaine Baijens in Hoogeloon, en het verbrede gemengde bedrijf Bioboerderij ’t Schop met o.a. vleesrunderen van Jan, Cécile en Bart van den Broek in Hilvarenbeek. Bekijk de uitnodiging.

 

 

All Rights Reserved